Göteborgs begravningssamfällighet, Enhet för gravgrävning, verkstad, förråd

Göteborgs begravningssamfällighet ansvarar för begravnings- och krematorieverksamheten inom Göteborgs stads geografiska område. Med cirka 180 tillsvidareanställda och 120 säsongsanställda under sommarhalvåret är vi landets största kyrkogårdsförvaltning. Vi sköter om 36 kyrkogårdar med sammanlagt cirka 118 000 gravplatser. Vårt krematorium utför kremationer både inom Göteborg och på uppdrag av andra begravningshuvudmän.  

Vi är en organisatorisk enhet inom Svenska kyrkan och vi utför vårt uppdrag i enlighet med begravningslagen. Förvaltningen är organiserad i en geografiskt indelad skötselavdelning, fyra funktionsindelade enheter och ett kansli. Verksamheten omsätter cirka 220 miljoner kronor och styrs av förtroendevalda. 

Läs gärna mer om oss på vår webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/gbs

Beskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta som maskinmekaniker i begravningssamfällighetens verkstadslag med primär placering på Östra kyrkogården. Du kommer att ingå i ett verkstadslag med en lagledare och ytterligare fyra verkstadsmekaniker som har hand om tre verkstäder. Som mekaniker arbetar man nära gravgräveri, intern transport, samt skötselavdelningens kyrkogårdsmedarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med service och underhåll på begravningssamfällighetens maskinpark, främst de tyngre maskiner så som grävmaskiner, hjullastare och redskapsbärare samt service och underhåll på skötselavdelningens trädgårdsmaskiner.

Du förväntas vara aktiv, ta initiativ och arbeta självständigt utifrån behov som uppstår i verksamheten, samt även aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbete av verksamheten. Vintertid kan snöberedskap komma att ingå.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial alternativt eftergymnasial maskinmekanikerutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som på ett samarbetsinriktat sätt är ansvarstagande, strukturerad och har förmåga att organisera arbetet. Som verkstadsmekaniker hos oss ska du se verksamhetens och arbetskamraternas behov av hjälp och service som ditt huvuduppdrag. Du ska ha god kommunikations- och samarbetsförmåga och vara bekväm med de sociala kontaktytor som mekanikerarbetet kräver.

B-körkort är ett krav. BE-körkort och maskinförarkort för hjullastare samt kunskap inom el/batterimaskiner är meriterande. Ett krav är att du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift, då maskininstruktioner och handböckers information ska förmedlas till användarna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1
Kontakt
  • Kristian Andersson, 031-731 11 36
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ulf Johansson, 031-7311119
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-02-06

Tilbake til ledige stillinger